Over Ons

E & B Reclame & Belettering
Linkerfoto Binnenwerk
E & B Reclame is gestart op 15 oktober 1996 door Henk Brouwer, ook eigenaar van H. Brouwer Totaaltechniek & Zn,
onder de naam van zijn toen 2 kinderen
, Eric en Bart, ( E & B ) , nu inmiddels drie kinderen. Doordat deze twee jeugdige jongens toen nog niet over de nodige kennis beschikten, hadden Henk Brouwer en zijn medewerkers destijds het heft in handen genomen.
E & B is begonnen in een ruimte van plus minus 50 m2 met een computer en een snijplotter wat in die tijd voldoende was.
Sinds 2012 is Eric werkzaam in Brouwer Totaaltechniek en sinds 2013 is Bart werkzaam bij E & B.Tegenwoordig is E & B werkzaam in een ruitme van +/- 500 m2. Ook is de vraag naar een hogere kwaliteit en grotere formaten dagelijkse kost, waarop wij onmiddellijk hebben ingespeeld.
Rechterfoto BinnenwerkWij beschikken over de modernste apparatuur zoals:
Een breed formaat snijplotter, een full color printer, een hitte pers, een Gerber-Edge stickermachine, een lamineermachine en een sublimatie printer.
Het handige aan de combinatie van de twee bedrijven van Henk, ‘H. Brouwer Totaaltechniek & Zn’ en ‘E & B Reclame & Belettering’, is dat wij alles in eigen hand houden.
Denk bijvoorbeeld een het leveren van een bannedoek incl. de montage van het frame en het doek op locatie of denk bijvoorbeeld aan het leveren van frees- en/of doosletters tot aan de montage op de gevel incl. elektrische werkzaamheden.