Beachvlaggen

Beachvlaggen worden gebruikt als blikvanger. Denk hierbij aan bij winkels, beurzen, een open dag of op de markt. De beachvlaggen zijn eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor indoor en outdoor gebruik.

Wij hebben drie modellen: De Straight vlag is een populair langwerpige model. Met de Drop vlag heeft u een breder oppervlakte om uw boodschap uit te dragen en met de Wave vlag valt u extra op. Dit type heeft zo’n speciale vorm dat iedere passant een keertje extra omkijkt.

Wij maken onze beachvlaggen van longlife (115 gr./m²). Een sterke stof die rondom niet omgezoomd hoeft te worden en daardoor altijd strak is afgewerkt. Daarnaast rafelt de stof niet en gaat deze vaak enkele weken langer mee dan een beachvlag van vlag die omgezoomd is.

De band waar de stok doorheen geschoven wordt, is in elke kleur leverbaar en is vervaardigd uit dik polyester. De stok van de beachvlag bestaat uit twee, drie of vier delen, afhankelijk van de lengte. De beachvlag stokken worden standaard in een nylon schoudertas geleverd.

Vul uw beachvlag aan met de accessoires die u nodig heeft om de beachvlag te laten staan zoals bijvoorbeeld een grondplug, grondpen, voetplaat, standaard (optioneel met waterzak) of parasolvoet met rotator.

De levensduur van de beachvlaggen is 3 tot 4 maanden (tot windkracht 6). Eén tip: om de levensduur van de beachvlaggen te verlengen, raden wij aan om ze binnen te halen bij windkracht 6 of hoger!

Mini Beachvlaggen;
Klein van formaat, groots in uitstraling: maak indruk op al uw beurzen, bijeenkomsten en presentaties met onze Mini Beachvlag! Voorzie ze van een logo, een boodschap of gewoon een kleurrijke print. Ons tafelmodel beachvlag van 62 centimeter hoog is multi-inzetbaar en ook nog eens heel voordelig.

De Mini Beachvlag is gemaakt van longlife: de oersterke vlaggenstof waarvan al onze beachvlaggen worden gemaakt. Het model van de Mini Beachvlag is hetzelfde als onze Dropflags: een druppelvorm met extra groot oppervlak voor uw promotieboodschap. De Mini Beachvlag ontvangt u Straight vlag Drop vlag Wave vlag compleet met solide standaard.