Frees- & Doosletters

Freesletters:
Wij kunnen u voorzien van opvallende en onderhoudsvrije freesletters. De freesletters worden met afstand houders op de gevel gemonteerd.

Ons programma in gefreesde en gelaserde gevelletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Zo kunnen wij u ACRYLOX aanbieden. ACRYLOX is een lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat verkrijgbaar in de diktes 8, 19 en 30 mm en in een breed scala aan diverse RAL-kleuren. Als variant is ACRYLOX TRANSLUCENT met een lichtdoorlatendheid van 40%.

Kiest u voor stijlvol en exclusief? Kies dan voor gevelletters uit RVS in de uitvoeringen goud, zilver of  brons, geslepen of spiegel. RVS gevelletters worden ook verlijmd met ACRYLOX aangeboden.

Een prijsgunstig alternatief is sandwichpanel (Dibond/Alupanel); leverbaar in de diktes 3 mm gekleurd (wit 4 mm) en sandwichpanel in de uitvoeringen goud, zilver en koper geslepen of zilver metallic.

Overige materialen in diverse diktes in ons assortiment zijn (geanodiseerd) aluminium, acrylglas en PVC geschuimd.

Doosletters:
Van onopvallend klein tot indrukwekkend groot en van robuust en krachtig tot elegant en sierlijk. Uitstekend uit te lichten d.m.v. de laatste techniek op het gebied van energiezuinige en onderhoudsarme LED verlichting. Uiteraard is onverlicht ook een optie. Tevens zijn de aluminium en kunststof profielen gespoten in elke gewenste RAL-kleur.