Magneetplaten

Magneetplaten zijn te leveren op elk gewenst formaat en in iedere vorm die u wenst. De magneetplaten kunnen op iedere metalen ondergrond geplaatst worden.

Wilt u reclame op uw voertuig, maar is dat niet mogelijk omdat u voor verschillende opdrachtgevers werkt? Dan kunnen magneetplaten voorzien van uw eigen reclame een perfecte uitkomst zijn. De magneetplaten zijn gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen zonder vervelende lijmresten en beschadigingen aan de ondergrond.

Indien een magneetplaat langdurig op uw auto geplakt zit, is het mogelijk dat onder het oppervlak van de geplakte magneetplaat te weinig UV straling komt waardoor dit op te lange termijn kleurverschil in de lak kan opleveren. Wij raden u daarom aan de plaat 1x per week te verwijderen, ook om vacuüm trekken te voorkomen.

Voordat u de magneetplaat op uw auto kunt plaatsen moet u de auto eerst droog, stof en vetvrij maken. Dit zorgt ervoor dat de magneetplaat goed aan uw auto hecht. De magneetplaat moet altijd op een vlakke ondergrond geplaatst worden.

De magneetplaat kan op verschillende manieren voorzien worden van uw eigen reclame. Er kan gebruik worden gemaakt van een full colour sticker of teksten & logo’s die worden gesneden uit snijfolies.

De magneetplaten zijn in verschillende diktes leverbaar. Voor op de auto raden wij de 0,85 mm en 1,5 mm aan. Onder de 0,85 mm is de hechtkracht niet voldoende om te hechten op een voertuig.