Magneetwanden

Magneetwanden is de ideale manier om snel en moeiteloos uw reclame te verwisselen. Hierbij kunt u denken aan seizoensgebonden of een tijdelijke actie van uw product. De magneetwand kan ook een uitkomst zijn voor bijvoorbeeld een standhouder, een zakelijk evenement, een kantoorpand, een hotel of in de decorbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De magneetwand bestaat uit een zelfklevende magneetfolie van 0,9 mm, deze dient altijd op een vlakke ondergrond geplaatst te worden. Het bekleden van de achterwand doormiddel van de zelfklevende gemagnetiseerde folie is een eenmalige investering. Op de gemagnetiseerde folie kunt u het zelfklevende ijzerhoudende materiaal aanbrengen welk geheel full colour te printen is naar wens.

De magneetwand ziet er professioneel uit en kan razendsnel worden verwisseld omdat deze geprint wordt op een ijzerhoudend materiaal, het is te vergelijken met behang waarbij de lijm vervangen is voor een magneet.

Omdat het reclamemateriaal niet wordt geprint op een dure magneet maar op een ijzerhoudend materiaal, blijft de magneetwand bovendien betaalbaar. Dit maakt de magneetwand een ultiem displaysysteem voor iedereen die flexibel wil zijn in het gebruik van zijn eigen reclame.