Raambelettering

Door het gebruik van raambelettering, maakt u uw bedrijf zichtbaar aan de buitenzijde. Door gebruik te maken van logo’s en teksten is het eenvoudig om een boodschap zichtbaar te maken. Een raambelettering kunt u ook toepassen als decoratie op een glazen wand.

Voor raambelettering gebruiken wij hoogwaardige folies. Wij kunnen uw raam beletteren op verschillende manieren, zo kan er gebruik gemaakt worden van een full colour sticker of teksten & logo’s die worden gesneden uit snijfolies.

Ook kunnen wij u voorzien van zonwerende raamfolies. Dit heeft als voordeel dat u de warmte buiten houdt en dat er binnen een aangename temperatuur ontstaat.

Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van glass edge folies (folie met een zandstraaleffect) en one way vision folies (de naam zegt het al, u kunt maar een kant opkijken). De one way vision folie is een gaatjes folie die aan de buitenzijde full colour te printen is waarna u er beperkt door naar binnen kunt kijken. Naar buiten kijken blijft geen enkel probleem. Denk hierbij aan de achterruit van uw auto, een roldeur of een winkelpand.