Reclameborden

Reclameborden zijn de ideale manier om de naam van uw bedrijf op te laten vallen. Dit kan bijvoorbeeld op een sportveld, op uw eigen gevel, op een bouwplaats of op een beurs. Ook kan een reclamebord uitstekend worden gebruikt als bewegwijzering, zowel buiten als binnen in een gebouw. Indien gewenst kan dit ook in een frame geplaatst worden.

Wij kunnen u diverse plaatmaterialen leveren en voorzien van uw eigen reclame. Enkele voorbeelden van plaatmaterialen zijn Volkern, Dibond, PVC-schuimplaat en Perspex platen glashelder. Alle soorten plaatmaterialen zijn te leveren in verschillende diktes.

Een reclamebord kan op verschillende manieren voorzien worden van uw eigen reclame. Er kan gebruik worden gemaakt van een full colour sticker of teksten & logo’s die worden gesneden uit snijfolies.

Een reclamebord aan de gevel kan worden voorzien van een aluminiumframe. Dit geeft meteen een andere uitstraling, waardoor uw bord meer opvalt. Een aluminium frame is leverbaar in alle RAL-kleuren.

Indien het reclamebord 24 uur per dag zichtbaar moet zijn. Dan is er een mogelijkheid om het bord uit te lichten doormiddel van LED verlichting, zodat het bord in het donker ook goed zichtbaar is.

Ieder reclamebord is zowel binnen als buiten te plaatsen met gebruik van afstandhouders. Dit zorgt ervoor dat het reclamebord meer diepte en uitstraling krijgt.