Stoepborden

Op stoepborden kunt u uw boodschap regelmatig en eenvoudig verwisselen. Met een stoepbord kunt u op een creatieve wijze indruk maken in de winkelstraat en uw boodschap eenvoudig overbrengen.

Uw boodschap verwisselen op uw stoepbord is heel eenvoudig. Doordat de meeste stoepborden voorzien zijn van kliklijsten, klikt u zo uw oude reclame eruit en klikt u heel eenvoudig uw nieuwe reclame er in. Deze stoepborden zijn erg handig als u elke dag een andere aanbieding heeft. Het kost weinig tijd en geen moeite. Deze stoepborden zijn voor binnen en buiten gebruik.

Wilt u liever een klassiek krijtbord als stoepbord? Deze kunnen wij uiteraard ook voor u leveren. Het krijtbord kunt u binnen en buiten gebruiken, zelfs met regenachtig weer. Op het krijtbord kunt u met speciale stiften schrijven. Deze stiften blijven ook met slecht weer netjes op het krijtbord zitten.

Wij hebben ook stoepborden waar wij uw reclame op kunnen beletteren. Deze borden worden niet voorzien van een kliklijst. De belettering wordt direct op het bord geplaatst. Deze borden zijn handig als u niet hoeft te wisselen van reclame.

Ook kunnen wij u voorzien van stoepborden voorzien van LED verlichting, zodat uw boodschap ’s nachts ook niet onopgemerkt blijft.